ISOPIX
Volledig scherm
PREMIUM
© ISOPIX

Vriendin Ellen over Gert Verhulst: "Alles wat hij doet, doet hij keigoed"

CelebritiesDe vijftigste verjaardag van Gert zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Daar zal zijn vriendin Ellen persoonlijk op toezien. "Maar ik heb geen groot verrassingsfeest georganiseerd", zegt ze in haar allereerste interview met Story. "Ik weet dat Gert dat verschrikkelijk zou vinden."

3 reacties

 • Jan Corneel

  5 jaar geleden
  Zou hij'ook alles goed doen als hij het loon van pakweg een magazinier zou hebben?
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  Behalve stadionbouwers.Daar zie je de echte 'solidariteit' van de liberale ondernemer.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  Respect voor alle 'motoren" zoals "Gertje" & Co die studio-100 doen draaien want zij gunnen dat veel gezinnen dank zij hun visie en productief inititiatief er hun boterham kunnen verdienen. Getalenteerde ondernemers maken een Maatschappij groot en niet onproductieve, bekvechtende politiekerKES !
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.