Pauley Perrette als Abby in ‘NCIS’
Volledig scherm
Pauley Perrette als Abby in ‘NCIS’ © photo_news

Voormalige 'NCIS'-ster Pauley Perrette: "Ik ben doodsbang van acteur Mark Harmon”

CelebritiesPauley Perrette (50) maakte furore als forensisch wetenschapper Abby in ‘NCIS’, maar verliet in 2018 de serie. De kans dat ze ooit terugkeert, is onbestaande, laat de actrice nu op Twitter weten. De reden? Ze zou doodsbang zijn van hoofdrolspeler Mark Harmon (67), die NCIS-agent Gibbs speelt. 

18 reacties

 • Willy Slegers

  3 jaar geleden
  Pauley, eerst meer dan 15 jaar je kost en brood verdienen (en waarschijnlijk wel wat meer dan dat) en dan kritiek leveren omdat je uit de serie verdwijnt of moet verdwijnen. Dat is de reactie van een loser. En Tommy, vrouwen die vandaag de dag niet durven buitenkomen met overschrijdend gedrag, dat zijn de echte hoor! Die wachten eerst 15 jaar en roepen na het vullen van de bankrekening moord en brand.
 • R2D2

  3 jaar geleden
  Waarom al die negatieve reacties hier over Perrette ? Ik ken de dame niet, wel haar personage. Kennen al die criticasters hieronder Pauley Perrette dan persoonlijk omdat er beweerd wordt dat ze labiel is en leugens vertelt ?
 • Tommy Jones

  3 jaar geleden
  Aan de reacties hier te zien is het niet te verwonderen dat deze vrouwen niet durven naar buiten te komen met deze getuigenissen...
 • Peggie Van Audenhove

  3 jaar geleden
  Elke Claes niet alleen dat maar ook nog eens de maker en producer. Niet moeilijk om te raden dan wie er weg moet als hij met iemand ruzie heeft.
 • Gunther Stoop

  3 jaar geleden
  Perrette was het probleem ! Nu ze niet meer aan de bak komt voor series probeerd ze een smeerpartij then huize Harmon. Perrette probeerd haar imago dat ze tijdens het spelen van Abby had te gebruiken maar dat beeld van haar is gespeeld haar ware ik, is een pak grimmiger.