Lady Gaga
Volledig scherm
Lady Gaga © EPA

Vijf verdachten van ontvoering honden Lady Gaga opgepakt, onder wie vrouw die hen terugbracht

CelebritiesVijf personen die ervan worden verdacht Lady Gaga's honden te hebben ontvoerd en de hondenuitlater hebben neergeschoten, zijn donderdag opgepakt. Dat vertellen politiebronnen aan entertainmentsite TMZ. De onderzoekers vermoeden dat de bende niet wist van wie de dieren waren.

3 reacties

 • Dirk Seye

  1 jaar geleden
  Blij voor haar dat de hondjes ongedeerd waren. Spoedig herstel voor Ryan Fisher zit er helaas niet direct in en dat is wel het ergste. Overigens vind ik Lady Gaga een echte Lady !
 • jan swaenen

  1 jaar geleden
  Geld geld geld, en toen waren de hondjes terug! Ze zullen kunnen fluiten naar de beloning, terecht! Die vrouw heeft ze supersnel gevonden, was al raar!
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  En nu straffen zoals het hoort en niet zoals hier waar ze je na enkele jaartjes luxe hotel vrijlaten na een moord.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.