In de HBO-documentaire getuigen twee mannen dat popster Michael Jackson hen in hun kindertijd heeft misbruikt. De "King of Pop" heeft eerdere soortgelijke beschuldigingen altijd ontkend. Jackson overleed in 2009.
Volledig scherm
In de HBO-documentaire getuigen twee mannen dat popster Michael Jackson hen in hun kindertijd heeft misbruikt. De "King of Pop" heeft eerdere soortgelijke beschuldigingen altijd ontkend. Jackson overleed in 2009. © AFP

Vijf keer meer oproepen bij Tele-Onthaal na Michael Jackson-docu, ook daders bellen

Na de uitzending van de schokkende documentaire ‘Leaving Neverland’ heeft hulplijn Tele-Onthaal vijf keer meer oproepen gekregen. In de documentaire getuigen twee mannen over hoe ze als kind seksueel werden misbruikt door de beroemde popster Michael Jackson.

10 reacties

 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Berthie Gijsen, het waren nog kinderen van 7 a 10 jaar oud. Natuurlijk kregen die kinderen daar alles. Het was voor hun het paradijs om bij zo'n grote Popidool te mogen optrekken cq wonen. Maar jij vindt het helemaal normaal dat een volwassen man het bed deelt met kinderen ??? Wanneer een rijke man bij jouw in het dorp/stad dat zou doen, werd hij direct gelyncht. Praat eens met iemand die als kind misbruikt is, en vraag aan hem/haar waarom hij/zij pas jaren later daarover durven te spreken..
 • Berthie Gijsen

  2 jaar geleden
  Eenzijdige beschuldigingen van personen die geprofiteerd hebben van Michaels luxe.
 • Eddy Grysouille

  2 jaar geleden
  Elle Devree, geen enkele twijfel meer over zijn schuld ? Waarom hebben die twee dan niet gereageerd ten tijde van het pedofilieproces tegen Michael Jackson? Of is het hier uit geldzucht dat de boel terug opgeblazen wordt? Hoe laf kan je zijn, dat men dan nog eens tien jaar na de dood van de "beklaagde" wacht om zijn mond open te doen, Michael Jackson kan zich niet meer verdedigen. En dat de moeder van een van de "klagers" zich in de kamer ernaast bevond? 2 x opgezet spel??
 • LORETTE SEYNHAVE

  2 jaar geleden
  Zal wel allemaal waar zijn, maar de man is dood. Hebben hun kans twee keer gemist om hun versie te vertellen. Het is jammer voor zijn kinderen dat dat weer uitgebreid op tv komt. Leuk is anders.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Heb vandaag de opgenomen docu gezien,blijf twijfelen,weet echt niet wat ik er moet van denken,zit met heel veel vragen.