Adele (links) en Travis Scott (rechts)
Volledig scherm
Adele (links) en Travis Scott (rechts) © HLN

Video van Adele die concert wél meteen kon stilleggen gaat viraal: “Stuur dit naar Travis Scott, hij kan er nog iets van leren”

CelebritiesEr circuleert op het internet een video waarin zangeres Adele (33) in 2011 haar concert meteen stillegt nadat ze opmerkt dat iemand in het publiek was flauwgevallen. De video leidt tot heel wat nieuwe verontwaardiging over het Astroworld-concert van Travis Scott (30) in Texas afgelopen vrijdag. Daarbij  kwamen acht mensen om het leven en vielen meer dan 300 gewonden. De rapper benadrukt dat hij geen besef had van de ernst van de situatie.

 1. Pieter Loridon laat zich doelbewust besmetten met corona: “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen”
  151

  Pieter Loridon laat zich doelbewust besmetten met corona: “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen”

  Ex-basketter en bekende Vlaming Pieter Loridon (49) heeft zich doelbewust laten besmetten met het coronavirus. “Ik ben me bewust gaan laten besmetten”, zegt Loridon op Instagram. “Ander speeksel in m’n neus liggen rammen, met positief resultaat.” De BV zegt dat hij binnenkort naar het buitenland moet. Wie niet gevaccineerd is, heeft daarvoor een herstelcertificaat nodig. Maar wat Loridon doet, is niet zonder gevaar. Een Tsjechische zangeres die hetzelfde deed, bekocht het met haar leven.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.