Adele (links) en Travis Scott (rechts)
Volledig scherm
Adele (links) en Travis Scott (rechts) © HLN

Video van Adele die concert wél meteen kon stilleggen gaat viraal: “Stuur dit naar Travis Scott, hij kan er nog iets van leren”

CelebritiesEr circuleert op het internet een video waarin zangeres Adele (33) in 2011 haar concert meteen stillegt nadat ze opmerkt dat iemand in het publiek was flauwgevallen. De video leidt tot heel wat nieuwe verontwaardiging over het Astroworld-concert van Travis Scott (30) in Texas afgelopen vrijdag. Daarbij  kwamen acht mensen om het leven en vielen meer dan 300 gewonden. De rapper benadrukt dat hij geen besef had van de ernst van de situatie.

 1. Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”
  Celebrities

  Jamie Lynn Spears vraagt haar zus Britney om te stoppen met haar tirades: “Dit is gênant en moet ophouden”

  De spanning tussen Britney Spears (40) en Jamie Lynn (30) loopt op dit moment hoog op. De jongere zus van de zangeres heeft zich naar aanleiding van haar memoires ‘The Things I Should Have Said’ uitgesproken over hun moeilijke relatie. Britney zelf was daar niet mee gediend en haalde uit naar haar zus op Twitter. Voor Jamie Lynn is het nu welletjes geweest. “Britney, bel me gewoon”, klinkt het op sociale media.
 2. Britney Spears trekt stevig van leer tegen zus Jamie Lynn: “Ze heeft in haar leven nog nooit moeten werken”
  Celebrities
  2

  Britney Spears trekt stevig van leer tegen zus Jamie Lynn: “Ze heeft in haar leven nog nooit moeten werken”

  “Er is nog liefde tussen ons”, vertelde Jamie Lynn Spears (30) op woensdag in haar interview met Good Morning America. Haar grote zus Britney (40) lijkt het toch niet helemaal eens te zijn met die uitspraak. In een lange reeks berichten op Twitter reageert Britney nu op het interview van haar jongere zus Jamie Lynn. Conclusie? De popzangeres is duidelijk allesbehalve blij.