De jongens van Five, van links naar rechts: Ritchie Neville, Sean Conlon, Abs Love, J. Brown en Scott Robinson.
Volledig scherm
PREMIUM
De jongens van Five, van links naar rechts: Ritchie Neville, Sean Conlon, Abs Love, J. Brown en Scott Robinson. © Redferns

Verslavingen, inzinkingen en huilbuien: de schaduwzijde van de succesvolle boyband Five

CelebritiesHoog bezoek vanavond op het ‘Back to the 90s & Nillies’-feest van radiozender MNM. Niemand minder dan de Britse boysband Five haalt z’n beste dansmoves nog eens vanonder het stof op het podium van het Sportpaleis. Sean Conlon (40), J Brown (45), Abs Love (42), Ritchie Neville (42) en Scott Robinson (41) scoorden eind jaren 90 monsterhits in Europa met oorwurmen als ‘Slam Dunk (Da Funk)’ en ‘When The Lights Go Out’, al eiste dat succes ook een grote tol. Verschillende groepsleden bezweken onder mentale druk en verslavingen. “Na een optreden zag ik Scott plots in tranen uitbarsten. ‘Ik kan dit niet meer volhouden’, riep hij.”

1 reactie

 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Och Here toch, verslavingen, inzinkingen en huilbuien - en ze bezweken onder de mentale druk. Laat ze eens een jaar op een bouwwerf werken, straten leggen, bij de vuil-ophaaldienst werken of asfaltdaken leggen als het buiten 30 graden is. Dan pas zullen ze huilbuien krijgen. Wat een sneeuwvlokjes. Je houdt het niet voor mogelijk. De Boyband, wat een onvoorstelbaar hard bestaan.
 1. Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag
  Celebrities
  1

  Assistente deelt één van de laatste foto’s van Betty White voor honderdste verjaardag

  Maandag zou Betty White honderd kaarsjes uitblazen, maar de actrice overleed op 31 december na een beroerte. Toch wil de omgeving van Betty haar verjaardag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Zo heeft haar assistente een foto gedeeld van de ‘Golden Girls’-actrice die vlak voor haar dood is genomen. "Ze straalde en was prachtig en zoals altijd erg gelukkig", schrijft ze bij het beeld.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.