Lady Gaga
Volledig scherm
Lady Gaga © EPA

Verontwaardigde Lady Gaga noemt Trump een 'racist’

CelebritiesLady Gaga heeft keihard uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump na de dood van George Floyd, de zwarte ongewapende man die maandag in Minneapolis overleed nadat hij hardhandig werd gearresteerd. In een post op Instagram noemt de zangeres hem een ‘dwaas’ en een ‘racist’ die verdeeldheid in het land aanwakkert in plaats van bestrijdt.

2 reacties

 • lindsey clauw

  2 jaar geleden
  Weet niet hoe ze verontwaardigd kan zijn. dat was toch al heel lang duidelijk
 • jeroen de rijck

  2 jaar geleden
  Allemaal goed en wel maar het geweld , plunderingen en vernielingen hebben al lang niets meer te maken met de dood van George Floyd , hier treffen ze de gewone mensen mee die er niks met te maken hebben .
 1. Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’
  PREMIUM
  Muziek

  Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’

  Fans moesten heel wat geduld hebben, maar na een kleine vertraging bracht Lady Gaga (34) vrijdagnacht haar zesde studioalbum ‘Chromatica’ uit. Daarmee keert de excentrieke zangeres eindelijk terug naar haar roots in de popmuziek, meer dan 12 jaar na haar spraakmakende start in de industrie. En de wereld verwelkomt haar met open armen, want de plaat steeg onmiddellijk na release in meer dan 73 landen naar de eerste plaats. De single ‘Rain On Me’ breekt records en met miljoenen plays was Gaga de meest beluisterde vrouwelijke artiest op Spotify. Lady Gaga is terug en kroont zich tot onbetwiste popkoningin.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.