Lady Gaga
Volledig scherm
Lady Gaga © EPA

Verontwaardigde Lady Gaga noemt Trump een 'racist’

CelebritiesLady Gaga heeft keihard uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump na de dood van George Floyd, de zwarte ongewapende man die maandag in Minneapolis overleed nadat hij hardhandig werd gearresteerd. In een post op Instagram noemt de zangeres hem een ‘dwaas’ en een ‘racist’ die verdeeldheid in het land aanwakkert in plaats van bestrijdt.

2 reacties

 • lindsey clauw

  3 jaar geleden
  Weet niet hoe ze verontwaardigd kan zijn. dat was toch al heel lang duidelijk
 • jeroen de rijck

  3 jaar geleden
  Allemaal goed en wel maar het geweld , plunderingen en vernielingen hebben al lang niets meer te maken met de dood van George Floyd , hier treffen ze de gewone mensen mee die er niks met te maken hebben .
 1. KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame
  Celebrities

  KIJK. Nick Jonas en Priyanka Chopra tonen dochtertje tijdens ceremonie op Hollywood Walk of Fame

  Elke celebrity droomt ervan om ooit een eigen ster te krijgen op de prestigieuze Hollywood Walk of Fame. Voor de broers Joe, Kevin en Nick Jonas, oftewel de Jonas Brothers, werd deze droom eindelijk werkelijk. “Mama, papa, we did it!” Maar er was vooral één opvallende aanwezige die tijdens de ceremonie met alle aandacht aan de haal ging: Nick’s eenjarige dochtertje Malti Marie.
 2. Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’
  PREMIUM
  Muziek

  Onbetwiste Queen of Pop: Lady Gaga meteen op één in 73 landen met ‘Chromatica’

  Fans moesten heel wat geduld hebben, maar na een kleine vertraging bracht Lady Gaga (34) vrijdagnacht haar zesde studioalbum ‘Chromatica’ uit. Daarmee keert de excentrieke zangeres eindelijk terug naar haar roots in de popmuziek, meer dan 12 jaar na haar spraakmakende start in de industrie. En de wereld verwelkomt haar met open armen, want de plaat steeg onmiddellijk na release in meer dan 73 landen naar de eerste plaats. De single ‘Rain On Me’ breekt records en met miljoenen plays was Gaga de meest beluisterde vrouwelijke artiest op Spotify. Lady Gaga is terug en kroont zich tot onbetwiste popkoningin.
 3. Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs
  Celebrities

  Ook dochter Madonna moet op tijd komen: Lourdes mag niet meer binnen op modeshow Marc Jacobs

  De 26-jarige Lourdes Leon mag dan wel de dochter zijn van popicoon Madonna (64), ook zij kan niet te laten komen voor een prestigieus evenement. Lourdes en een vriend wilden donderdagavond binnenwandelen op de modeshow van Marc Jacobs. Maar de deuren waren al dicht én ze werden geweigerd door de security. Volgens een TikTokker waren ze net op tijd, om 18 uur, het uur dat de show begon. Anderen beweren dat ze net te laat waren.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.