Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © Photo News

Verontrustende audio-opname van Johnny Depp op vierde procesdag : “Ik vroeg haar om me te snijden. Als ze niet wilde, zou ik het wel zelf doen”

CelebritiesDag vier van het proces tussen Johnny Depp (57) en The Sun is van start gegaan in Londen. Vrijdagochtend bekende de acteur dat hij niet alleen zijn ex, Amber Heard, een kopstoot gaf. Hij duwde ook haar zus in een poging om “zichzelf te beschermen”, terwijl hij aanvankelijk beweerde dat hij nooit geweld gebruikte. Het is ondertussen de beurt aan de advocaat van Depp om de acteur te ondervragen. Ook de politieagente die op het telefoontje naar de alarmlijn reageerde, getuigt. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”
  PREMIUM
  Celebrities

  Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”

  Op de derde procesdag in de rechtszaak Johnny Depp (57) tegen News Group Newspapers en de Britse tabloid The Sun onthulde Johnny voor het eerst dat hij z’n ex Amber Heard (34) wel degelijk een kopstoot heeft gegeven. Al gebeurde dat naar eigen zeggen ‘per ongeluk’. Het is de eerste keer dat hij toegeeft dat hij Heard verwond heeft.
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"