Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © Photo News

Verontrustende audio-opname van Johnny Depp op vierde procesdag : “Ik vroeg haar om me te snijden. Als ze niet wilde, zou ik het wel zelf doen”

CelebritiesDag vier van het proces tussen Johnny Depp (57) en The Sun is van start gegaan in Londen. Vrijdagochtend bekende de acteur dat hij niet alleen zijn ex, Amber Heard, een kopstoot gaf. Hij duwde ook haar zus in een poging om “zichzelf te beschermen”, terwijl hij aanvankelijk beweerde dat hij nooit geweld gebruikte. Het is ondertussen de beurt aan de advocaat van Depp om de acteur te ondervragen. Ook de politieagente die op het telefoontje naar de alarmlijn reageerde, getuigt. 

1 reactie

 • mathias coene

  1 jaar geleden
  Klassiek geval van toxic relationship... passionele liefde maar evenpassionele ruzies...
 1. Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”
  PREMIUM
  Celebrities

  Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”

  Op de derde procesdag in de rechtszaak Johnny Depp (57) tegen News Group Newspapers en de Britse tabloid The Sun onthulde Johnny voor het eerst dat hij z’n ex Amber Heard (34) wel degelijk een kopstoot heeft gegeven. Al gebeurde dat naar eigen zeggen ‘per ongeluk’. Het is de eerste keer dat hij toegeeft dat hij Heard verwond heeft.