Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © Photo News

Verontrustende audio-opname van Johnny Depp op vierde procesdag : “Ik vroeg haar om me te snijden. Als ze niet wilde, zou ik het wel zelf doen”

CelebritiesDag vier van het proces tussen Johnny Depp (57) en The Sun is van start gegaan in Londen. Vrijdagochtend bekende de acteur dat hij niet alleen zijn ex, Amber Heard, een kopstoot gaf. Hij duwde ook haar zus in een poging om “zichzelf te beschermen”, terwijl hij aanvankelijk beweerde dat hij nooit geweld gebruikte. Het is ondertussen de beurt aan de advocaat van Depp om de acteur te ondervragen. Ook de politieagente die op het telefoontje naar de alarmlijn reageerde, getuigt. 

1 reactie

 • mathias coene

  1 jaar geleden
  Klassiek geval van toxic relationship... passionele liefde maar evenpassionele ruzies...
 1. Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro
  Celebrities

  Is het een strandhuis of een bunker? Kanye West koopt artistieke villa in Malibu voor bijna 50 miljoen euro

  Nu hij de echtelijke woning die hij met Kim Kardashian (40) deelde moet verlaten, heeft Kanye West (44) een nieuw optrekje in Californië gekocht. Volgens de New York Post legde de rapper 57,25 miljoen dollar (een kleine 49 miljoen euro) neer voor een strandhuis in Malibu. Voor West is het een artistiek pand waar hij zijn kinderen in wil grootbrengen, maar sommigen zien er meer een militaire bunker in.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”
  PREMIUM
  Celebrities

  Johnny Depp stuurde sms’jes naar vader Amber Heard nadat hij haar kopstoot gaf: “Ik ben te ver gegaan in mijn strijd tegen haar”

  Op de derde procesdag in de rechtszaak Johnny Depp (57) tegen News Group Newspapers en de Britse tabloid The Sun onthulde Johnny voor het eerst dat hij z’n ex Amber Heard (34) wel degelijk een kopstoot heeft gegeven. Al gebeurde dat naar eigen zeggen ‘per ongeluk’. Het is de eerste keer dat hij toegeeft dat hij Heard verwond heeft.