Verleiders Temptation Island: Joshua (20) uit Balen
Volledig scherm
Verleiders Temptation Island: Joshua (20) uit Balen © VIJF

Verlegen verleider Joshua: "Ik heb nog nooit een relatie gehad"

CelebritiesVIJF prijst hem aan als de 'ideale schoonzoon' in hun gamma verleiders. Een onbeschreven blad met helblauwe ogen en blonde bles die naar eigen zeggen te verlegen is om te verleiden. De 20-jarige Joshua uit Balen heeft dan ook nog nooit een vriendin gehad. 

11 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Wat een prietpraat.
 • Marc Geerts

  5 jaar geleden
  Ik geloof er de ballen van , dan zou hij zeker niet meedoen aan zo een programma. Te lui om te werken ja , ik zal het zeggen.
 • huib matthijssen

  5 jaar geleden
  Vertrouw m voor geen meter.
 • jan jan

  5 jaar geleden
  Ga maar gewoon werken jonge want ge ga geen carriere maken zo
 • Rudy De bakker

  5 jaar geleden
  K'heb echt te doen met die jongen, ik vind dat zo zielig voor hem., hij is in de val gelopen voor dat programma " Marginal Island " Hij zal waarschijnlijk voor een heel lange tijd daarvoor uitgelachen worden.
 1. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden”
  Celebrities

  Vrouw van dementeren­de Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinne­rin­gen levend houden”

  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.