“Vanavond wil ik jullie piemels zien!”: Tommy Lee heeft geen spijt van naaktfoto op Instagram

Celebrities“Oeps”, schreef Mötley Crüe-oprichter Tommy Lee (59) onlangs bij een ongecensureerde foto van zijn genitaliën op Instagram. Maar tijdens een concert in Texas onthulde hij dat hij helemaal geen spijt heeft van de naakte post en vertelde hij hoe het zover heeft kunnen komen: “Ik was volledig dronken en werd naakt.”

1 reactie

 • Patrick Symons

  5 maanden geleden
  Wat een heisa voor een bloot piemeltje.
 1. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.