Instagram Kim Kardashian
Volledig scherm
PREMIUM
Instagram Kim Kardashian © Instagram @kimkardashian

Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbestemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”

CelebritiesKim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - “niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden”. Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.

2 reacties

 • Vera Andries

  5 dagen geleden
  En de kinderen zijn slachtoffer, maar ze zijn stinkend rijk en hebben al volgers. Voor velen een droomleven. Triestig !
 • Lode Loyens

  5 dagen geleden
  Nu is corona zelfs nog de oorzaak van haar mislukt huwelijk, wat een farce. Ze trouwde die vent gewoon voor nog meer geld en nog meer roem en niks anders, net zoals haar moeder het toen vertelde: "Kanye is shat rijk!". Dit was van dag een haar echte voorbestemming.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'