Biografieën
Volledig scherm
Biografieën © Fotomontage HLN

Van moordbekentenis tot drugsgebruik en overspel: dit zijn de sappigste biografieën van sterren

CelebritiesHet leven van veel beroemdheden is gevuld met seks, drugs en rock’n’roll, of zo stellen we het ons toch voor. Gelukkig kunnen biografieën ons een inkijkje in dat privéleven geven, dat meestal goed verborgen gehouden wordt. Zoals het net verschenen boek van Demi Moore, waarin ze geen blad voor de mond neemt en zich kwetsbaarder opstelt dan ooit. Maar ook met deze acht memoires zit je goed voor een sappige, smeuïg of pikant verhaal.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”