Patrick McMullan via Getty Image
Volledig scherm
PREMIUM
© Patrick McMullan via Getty Image

Van huizen en auto’s tot runderen: Kim en Kanye moeten 75 miljoen euro aan spullen verdelen

CelebritiesWie mag het huis houden, wat met die peperdure verlovingsring en hoe regelen we het hoederecht? Het zijn de vragen waar Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) over kibbelen, nu ze gaan scheiden. Er moet voor ruim 75 miljoen euro aan vastgoed, kunst, auto's, juwelen en zelfs dieren verdeeld worden. De realityster lijkt de beste kaarten in handen te hebben, maar moet tegelijk vrezen dat de rapper hun vuile was buitenhangt.

7 reacties

 • Willy Van Craen

  1 maand geleden
  Zeer groot feest voor de advocaten die het lang zullen trekken. Slachtoffers zijn de kinderen zoals bij elke scheiding ouders.
 • Hugo Vangeleyn

  2 maanden geleden
  Moesten ze niet weten waar naartoe. De kringwinkel kan nog wel wat gebruiken.
 • Mathias Dumarey

  2 maanden geleden
  @Raf, goed lezen! 75 miljoen aan spullen, niet 75 miljoen aan vermogen. Spullen is vastgoed, auto's, kunst, ... Hier is de waarde van hun bedrijven, bankrekeningen, beleggingen, ... niet bij. Dus ze zijn wel miljardairs, terug naar uw frustraties dus...
 • Sophie Blocken

  2 maanden geleden
  Hun gezamenlijke middelen verdelen. Ze hebben beiden bedrijven. Leer lezen aub. Vaak moet je negatief gaan om winst te maken, dit is zo voor veel starters. Hij is niet failliet. Het grootste deel komt van zijn bedrijf Yeezy en onroerend goed. Mensen kiezen niet voor hun schoonheid. Ze zijn populair om wie ze zijn. Daarom draaien ze al zolang mee.
 • Stephaan Van Synghel

  2 maanden geleden
  Het is voor hen ook reclame waaraan ze nog eens verdienen wat nu ( ) gebeurd, weeral inkomsten ,het moet want de schoonheid zal er van nu vooral afvallen ,de worden ook ouder
 1. Demi Lovato blikt terug op de opnames van haar documentaire: “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten”
  Celebrities

  Demi Lovato blikt terug op de opnames van haar documentai­re: “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten”

  Sinds dinsdag staat het laatste deel van ‘Dancing With The Devil’, de documentaire van Demi Lovato, op YouTube en ondertussen reageerde de 28-jarige zelf op haar uitspraken. Volgens Demi was het allesbehalve makkelijk om zo open en eerlijk over haar overdosis te vertellen. “Het is nooit makkelijk om over je trauma’s uit het verleden te praten.”
 2. ‘Glee’-collega’s eren Naya Rivera tijdens de GLAAD Awards
  Celebrities

  ‘Glee’-collega’s eren Naya Rivera tijdens de GLAAD Awards

  De cast van ‘Glee’ kwam afgelopen nacht virtueel samen tijdens de 32ste GLAAD Media Awards om een hulde te brengen aan hun overleden co-ster Naya Rivera. De actrice kroop in de huid van de cheerleader Santana en werd geprezen voor haar baanbrekende vertolking van het personage dat op vrouwen viel. Ook Rivera’s mama had een boodschap voor haar dochter. “Ik geloof niet dat ze zich realiseerde hoe belangrijk ze voor deze wereld was.”
 3. Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbestemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”
  PREMIUM
  Celebrities

  Van stiekeme liefde tot pijnlijk publieke teloorgang: Kim en Kanye door de jaren heen. “We waren nooit voorbe­stemd, schat, wij zijn gewoon gebeurd”

  Kim Kardashian (40) heeft officieel de scheiding van haar man Kanye West (43) aangevraagd. Na zeven jaar gaat het koppel op een vriendschappelijke manier uit elkaar, melden Amerikaanse media. Kim zou een punt achter het huwelijk willen zetten omdat ze - na de fratsen van haar echtgenoot het afgelopen jaar - “niet meer weet wat ze nog zou kunnen doen om de boel te redden”. Een pijnlijk publiek einde van een relatie die ooit begon uit onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar door de jaren heen steeds meer gebukt ging onder corona, afstand en mentale problemen.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers