Zanger Aaron Carter werd zaterdag dood aangetroffen in zijn huis in Lancaster (Californië). Hij was 34 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger Aaron Carter werd zaterdag dood aangetroffen in zijn huis in Lancaster (Californië). Hij was 34 jaar. © Photo News

Van hoogste top naar diepste dal en terug: het turbulente leven van Aaron Carter onder de loep

Celebrities“The show always must go on”: dat was hét mantra van Aaron Carter, de jongere broer van Nick Carter van de Backstreet Boys. De Amerikaanse zanger werd zaterdag dood teruggevonden in bad in zijn woning in Lancaster (Californië). Hij was 34 jaar. Het leven van Carter was een onvervalste soap vol diepe dalen en tegenslagen. De popzanger wekte de laatste tijd heel wat zorgen op door zijn alarmerende gedrag. Zo bekende hij dat hij aan een drugsverslaving leed en liet hij recent een bizarre gezichtstatoeage zetten. Dit is het verhaal van Aaron Carter, de zanger die heel zijn leven lang schommelde tussen uitersten.

5 reacties

 • Elisa deJong

  3 maanden geleden
  Waarom drugs.. er zijn enorm veel andere heerlijke dingen om te eten, vissoorten etc.. en als je rijk bent kan je het zelfs door een privé kok laten koken.. dat je dan je leven op het spel zet.. onbegrijpelijk. Sterkte voor iedereen die rouwt.
 • Tamara Faes

  3 maanden geleden
  Veel sterkte 😞
 • stijn meuris

  3 maanden geleden
  Drugs, begin er niet aan.
 • Veerle Spitaels

  3 maanden geleden
  Heel veel sterkte
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  Roem en snel Rijk worden , veel geld hebben maakt mensen Gestoord .
 1. BINNENKIJKEN. “In het zwembad vonden duidelijk ruige feestjes plaats": luxueuze villa van Whitney Houston te koop
  PREMIUM
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. “In het zwembad vonden duidelijk ruige feestjes plaats": luxueuze villa van Whitney Houston te koop

  Elf jaar na het overlijden van Whitney Houston komt haar vroegere buitenverblijf opnieuw op de markt. De luxueuze villa, waar de zangeres en haar man extravagante feestjes gaven, wordt verkocht voor zo’n 2 miljoen euro. In de plaats krijg je een permanente herinnering aan het leven van Whitney. “Ik was er trots op dat ik ’s avonds kon tv-kijken in de zetels die zij had uitgekozen.”
 1. Jeremy Renner werd overreden door sneeuwruimer, omdat hij zijn neef wou redden
  Celebrities

  Jeremy Renner werd overreden door sneeuwrui­mer, omdat hij zijn neef wou redden

  Op nieuwjaarsdag kwam ‘Avengers’-ster Jeremy Renner (52) onder zijn eigen sneeuwruimer terecht van ruim 6.500 kilogram, met alle gevolgen van dien. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd en verklaarde later ‘meer dan dertig botten te hebben gebroken’. Maar wat er precies foutliep was niet duidelijk, tot nu. De Amerikaanse acteur wou volgens ‘CNN’ koste wat kost zijn neef beschermen.
 2. KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”
  Celebrities

  KIJK. Bizar moment van Cate Blanchett die bevriest tijdens interview gaat viraal: “Precies een robot”

  Een bizar moment uit een interview met Cate Blanchett (53) gaat viraal op het internet. De actrice is momenteel haar nieuwe film ‘Tár’ aan het promoten. Tijdens een interview lijkt ze er even genoeg van te hebben. Terwijl haar collega praat tegen de interviewer, staart Cate doelloos voor zich uit, zonder ook maar één millimeter te bewegen en dat wel vijftien seconden lang. Fans delen het moment op sociale media en moeten er ook wel mee lachen. “Ze lijkt wel een robot met lege batterijen”, grapt een fan.