Deze celebs krijgen hun villa's niet verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze celebs krijgen hun villa's niet verkocht. © HLN

Van het waterpark van Dion tot het woestijnoptrekje van Stallone: waarom deze celebrityvilla’s maar niet verkocht raken

CelebritiesCelebrity’s doen er gemiddeld vijf weken langer over om hun huizen verkocht te krijgen, en volgens de Amerikaanse internetmakelaar Redfin moeten ze ook vaak tevreden zijn met een bedrag dat vér onder de vraagprijs ligt. Van de skichalet van Bruce Willis tot de blokhut van Tom Cruise: deze stulpjes stonden járenlang op de huizenmarkt. Waarom raken de sterren hun huis niet aan de straatstenen kwijt?

5 reacties

 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Tja, met de prijzen om hun zwembad te verwarmen, verbaasd me dat niet.
 • Joey Starr

  2 maanden geleden
  Ach ze maken wel weer een film, plaatje of een reclamespot voor veeeel geld. Hier moet je zeker geen medelijden mee hebben hoor.
 • ignace van hijfte

  2 maanden geleden
  Je moet niet rijk zijn om goeie smaak te hebben, of liever omgekeerd, want sommige van deze eigendommen zijn echt (overprijsde) gedrochten toch ?
 • Nico Herbots

  2 maanden geleden
  Mja, het is een beetje zoals de megavilla's van de Nederlanders uit de jaren '80 en '90 hier vlak aan de grens. Toen was het voor hen voordeliger om in België te bouwen, ze kochten in sommige regio's bijna alle grond en dreven zo de prijzen naar ongekende hoogtes, onbetaalbaar voor de jonge mensen uit het dorp, die dan noodgedwongen moesten uitwijken. Nu staan veel van die keten leeg, geen normaal mens die ze koopt wegens te oud en veel te groot, dus duur in onderhoud.
 • Joel Vandermeeren

  2 maanden geleden
  Zo zie je dat ze voorbij hun schoenen lopen en geen verstand van geld hebben.
 1. Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein
  Play

  Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein

  Op haar proces vanwege sekshandel met minderjarige meisjes is Ghislaine Maxwell, voormalige geliefde en handlanger van de in 2019 overleden Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, afgeschilderd door een voormalig lid van het huispersoneel, Juan Alessi, als de “vrouw des huizes” van de financier, die alles deed om zijn seksuele misdrijven geheim te houden. Alessi zei ook dat hij zich ‘Jane’ herinnerde. ‘Jane’ getuigde eerder deze week hoe Epstein haar op haar veertiende geregeld misbruikte, soms in aanwezigheid van Maxwell.