Het vastgoed van George Clooney.
Volledig scherm
PREMIUM
Het vastgoed van George Clooney. © Getty, Avalon.red, photo news

Van Frankrijk tot Los Angeles: het indrukwekkende vastgoedportfolio van George Clooney

CelebritiesHet Nederlandse stadje Voorburg staat in rep en roer, want niemand minder dan George Clooney (61) zou van plan zijn om er een buitenverblijf te kopen. Zijn vrouw Amal (44) gaat aan de slag bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, en dan komt een extra pied-à-terre van pas. De acteur breidt zo zijn vastgoedimperium nog verder uit.

1 reactie

 • Filiep Lapeire

  1 maand geleden
  Verstandig van Clooney om te investeren in vastgoed, zekerlijk beter dan te investeren in grootheidswaanzin zoals de rijke Russen die meerder grote yachten mogen onderhouden die dagelijks een fortuin kosten terwijl ze er zelfs bijna nooit zijn en elk jaar sterk in waarde dalen.
 1. Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoongesprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”
  Celebrities

  Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoonge­sprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”

  Machine Gun Kelly (32) heeft een moeilijke periode achter de rug. Dat vertelt de excentrieke zanger in ‘Life in Pink’, een documentaire over z’n leven. De artiest blikt er onder meer terug op een moeilijk telefoongesprek met z'n geliefde Megan Fox (36). “Ik voelde me ongelofelijk paranoia worden, op een bepaald moment ben ik zelfs compleet doorgedraaid.”
 2. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.