Jackie en John F. Kennedy
Volledig scherm
PREMIUM
Jackie en John F. Kennedy © Photo News

“Van een overreden schildpad tot cannabiskoekjes in Marokko”: voormalige bodyguard haalt herinneringen op aan Jackie Kennedy

CelebritiesHij diende onder vijf Amerikaanse presidenten. Maar de opdracht die ex-veiligheidsagent Clint Hill (90) het meest is bijgebleven, is de bescherming van Jackie Kennedy tijdens haar jaren als first lady. Clint leerde haar kennen zoals ze werkelijk was, als echtgenote, moeder, zus en vriendin. Over die bijzondere jaren schreef hij een boek met nooit eerder vertelde anekdotes en zeldzame foto’s. “Terwijl Mrs. Kennedy een keizersnede onderging, liep ik in de plaats van de president te ijsberen door de gangen van het ziekenhuis.”

1 reactie

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Ze lachte en ze sprak iedereen aan met mevrouw of meneer ….veel serieuze herinneringen blijken dat nu niet echt te zijn ! Dat haar man JFK een flierefluiter en rokkenjager was en zij zijn echtgenote dat zéker geweten moest hebben en dat dit haar gedrag toch in zekere mate bepaald moest hebben daar zegt hij geen woord over !
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)
  FILM

  Blake Lively krijgt de hoofdrol in verfilming ‘It Ends With Us’ van Colleen Hoover (en daar is niet iedereen blij mee)

  Blake Lively (35) zal binnenkort te zien zijn naast Justin Baldoni (39) in de aankomende verfilming van ‘It Ends With Us’, de bestseller van Colleen Hoover (43). Maar niet iedereen is te spreken over die beslissing. De acteurs krijgen te maken met flink wat kritiek, aangezien het boek van Hoover de laatste maanden sterk onder vuur lag. Het verhaal zou huiselijk geweld romantiseren.