Julien Lesaffre tijdens het optreden van The Killers op Rock Werchter / Justin Bieber
Volledig scherm
Julien Lesaffre tijdens het optreden van The Killers op Rock Werchter / Justin Bieber © Julien Lesaffre / AFP

Van drummen met The Killers tot dansen met Justin Bieber: deze trotse fans beleven hét moment van hun leven naast hun idool

CelebritiesWereldartiesten proberen dezer dagen hun fans dichter bij de muziek te brengen en extra verbondenheid te creëren. Steeds vaker worden superfans om het podium gehaald voor een intieme en unieke ervaring. Extra bonus: soms worden de muzikanten weggeblazen door het talent. Of het nu gaat om samen loeihard gitaar te spelen, de longen uit je lijf zingen of je beste dansmoves naar boven halen. Dit zijn de tien meest memorabele artiest-fanmomenten tijdens live concerten.

0 reacties

 1. Security tackelt bandlid Rage Against The Machine in plaats van fan die op podium dringt
  Play
  Celebrities

  Security tackelt bandlid Rage Against The Machine in plaats van fan die op podium dringt

  Tijdens een optreden van Rage Against The Machine werd gitarist Tom Morello (58) getackeld door een bewakingsagent. De man wou eigenlijk een fan tegenhouden die op het podium was geklommen, maar greep per ongeluk de gitarist. De tackel was zo hard dat Morello van het podium vlieg. Het concert werd stilgelegd maar wanneer Morello weer bovenkwam, stak hij zijn vuisten in de lucht en ging het publiek door het dak.
 2. Na agressief gedrag: ‘Blue’-zanger Lee Ryan gearresteerd tijdens vlucht
  CELEBRITIES

  Na agressief gedrag: ‘Blue’-zan­ger Lee Ryan gearres­teerd tijdens vlucht

  Lee Ryan (39), leadzanger van de Britse boyband ‘Blue’, is zondagnamiddag gearresteerd nadat hij zich heeft misdragen tijdens een vlucht van Glasgow naar Londen. Volgens ‘The Sun' zou hij zich agressief hebben gedragen richting de crew nadat hem alcoholische drank werd geweigerd. Het is niet de eerste keer dat Ryan in de mist gaat door alcohol. Hij sukkelt al jaren met een drankprobleem.