Yoko Ono en John Lennon
Volledig scherm
PREMIUM
Yoko Ono en John Lennon © RV

Van bedelaarster tot imperium van 700 miljoen dollar: het luisterrijke leven van Yoko Ono

CelebritiesHet gaat niet goed met Yoko Ono (87), de weduwe van Beatle John Lennon. Yoko zit gekluisterd aan een rolstoel en heeft 24 uur per dag zorg nodig. Ze werd vorig jaar voor het laatst in het openbaar gezien, toen ze in haar rolstoel deelnam aan een vrouwenmars in New York. Inmiddels zou de kunstenares haar negen kamers tellende appartement in New York nog nauwelijks verlaten. Een blik op het leven van ‘de vrouw die de Beatles uit elkaar haalde’: een leven dat begon met extreme armoede en mentale problemen, drie huwelijken omvatte en intussen 700 miljoen dollar waard is. 

  1. Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverleden: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”
    Celebrities

    Backstreet Boy AJ McLean over woelig drugsverle­den: “Toen mijn dochter zei dat ik niet meer naar haar papa rook, wist ik dat ik moest stoppen”

    Hij probeerde het lang verborgen te houden, maar na een lange periode van overmatig druggebruik ging hij op zoek naar hulp. Alexander James McLean (42), lid van de Amerikaanse band Backstreet Boys, kampte gedurende twintig jaar met een drugsverslaving tot hij vorig jaar besefte dat hij moest afkicken. “De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte, herinner ik me nog levendig.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement