Meghan Markle en haar vader Thomas.
Volledig scherm
Meghan Markle en haar vader Thomas. © Reporters/RV - Fotomontage HLN

Vader van Meghan Markle plant documentaire met ongezien beeldmateriaal van zijn dochter

CelebritiesSinds zondag ligt ‘The Diary Of Princess Pushy’s Sister’, de biografie van Meghan Markles (39) halfzus Samantha (56), in de winkel, maar daar stopt het niet voor de vrouw van prins Harry (36). Maandag raakte namelijk bekend dat ook haar vader Thomas Markle (76) een documentaire wil uitbrengen met ongeziene beelden en foto’s van zijn dochter.

2 reacties

 • Jean Van den Bosch

  3 weken geleden
  Haar vader en haar half-zus proberen Meghan op alle mogelijke manieren af te breken. Niet moeilijk dat Meghan alle contact met die 2 verbreekt.
 • Mi Janssens

  1 maand geleden
  Die man wil alleen rijk worden met schande over zijn dochter de brengen ” schaam u ”! Denk eens aan uw kleinkinderen later en bouw een normale relatie op.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'