Britney Spears en haar vader.
Volledig scherm
Britney Spears en haar vader. © AP

Vader van Britney Spears spreekt voor het eerst: “Ik probeer haar enkel te beschermen”

CelebritiesDe saga over de ruzie tussen popster Britney Spears (39) en haar vader Jamie, die al twaalf jaar haar vermogen beheert, gaat van kwaad naar erger. De relatie tussen vader en dochter is de afgelopen maanden drastisch verslechterd. Volgens Jamie (68) hebben de twee elkaar niet meer gesproken sinds de zangeres in augustus de rechter verzocht dat hij opstapt. Tegen CNN laat de vader van Britney nu voor het eerst in zijn kaarten kijken.

1 reactie

 • Danielle Duym

  3 maanden geleden
  Als ze goed genoeg is om te mogen optreden dan is ze ook goed genoeg om haar eigen geld te beheren. Dit is een verhaal van uitbuiting door eigen familie. Het zou ook niet mogen dat éénzelfde persoon 12 jaar bewindvoerder blijft. Dat is een open deur voor misbruik. Een gouden opportuniteit voor oplichters.
 1. Kim en Kayne beginnen eigen leven na scheiding: “Waarschijnlijk krijgt zij het huis, dat is beter voor de kinderen”
  Celebrities

  Kim en Kayne beginnen eigen leven na scheiding: “Waar­schijn­lijk krijgt zij het huis, dat is beter voor de kinderen”

  Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) zitten in het midden van hun scheidingsprocedure, maar uiteraard zijn ze alvast elk hun eigen weg gegaan. Kim woont nog steeds in hun oude huis in de Hidden Hills van Hollywood, terwijl Kanye volgens geruchten al is teruggekeerd naar zijn ranch Wyoming. “Kim zal waarschijnlijk het huis mogen houden, dat is beter voor de kleintjes.”
 2. INTERVIEW. Jodie Foster uit semi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritanian’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”
  Celebrities
  2

  INTERVIEW. Jodie Foster uit se­mi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritani­an’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”

  58 jaar is ze ondertussen, en na een leven vol acteren doet Jodie Foster het eindelijk wat rustiger aan. Enkel wanneer projecten haar écht raken, wil ze nog tijd besteden aan het werk. ‘The Mauritanian', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een man die 14 jaar onschuldig in Guantánamo zit, is zo’n project. Een goede keuze trouwens, want Foster won zondagavond een vierde Golden Globe Award voor haar rol in de film.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"