Jon Voight, vader van Angelina Jolie.
Volledig scherm
Jon Voight, vader van Angelina Jolie. © BSRagency BACKGRID

Vader van Angelina Jolie mengt zich in verkiezing en lanceert bizarre video: “Joe Biden is de duivel!”

CelebritiesJon Voight (81), de vader van Angelina Jolie, heeft zich via de sociale media uitgelaten over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. In een video - die door Twitter als misleidend werd gemarkeerd - stelt Voight dat hij moet “walgen van deze leugen dat Biden is gekozen” en roept hij iedereen op om zich te verzetten tegen de resultaten. “Dit is nu onze grootste strijd sinds de burgeroorlog”, klinkt het. “Het is de strijd van gerechtigheid tegen Satan.” 

13 reacties

 • Valentin Valmont

  2 maanden geleden
  Trump doet toch gewoon zoals in België, geen rekening houden met de stem van de kiezer. 
 • Carla Van Geel

  2 maanden geleden
  Trump heeft snel Amy Coney Barret tot opperrechter aan het hooggerechtshof benoemd omdat de angst om in de cel te eindigen toenam. Als president is hij onschendbaar, maar eens officieel eruit zit hij op de blaren van meerdere gerechtszaken die niet mals zijn. Daar onderuit komen zal niet makkelijk gaan, er is teveel om op te sommen. De docu's over zijn leven en handel nemen elke dag toe, het klokje tikt.
 • MAERTEN RIJPSTRA

  2 maanden geleden
  Het is jammer dat de Heer Voigt zo door eigen blindheid is misleid. Hopelijk zal hij genezen en het zand uit zijn ogen wrijven. De streken van Trump sluiten direct aan bij een dictatoriaal bewind en word aan de overkant van de plas al zo ervaren, vrijwel de totale media struikelt over de waanzin die Trump ten toon spreid. Erger is dat er volgelingen zijn die ook verblind zijn, wens deze een spoedig herstel.
 • Rody Franks

  2 maanden geleden
  Het zal alleszins geen 4 jaar meer duren vooraleer de Amerikaanse middenklasse zal vaststellen dat JV gelijk had.
 • Pieter Werlo

  2 maanden geleden
  Ja, er kan op een verfijnde manier zijn geknoeid met de verkiezingen. Maar misschien, heel misschien, zou het ook kunnen dat er gewoon meer mensen op Biden hebben gestemd. Niet per se omdat ze daar zo wild van zjin, maar omdat ze Trump beu zijn. Astemblieft zeg! Moest elke verliezer van verkiezingen met zo'n zever afkomen, waar zouden we dan staan!
 1. Het lachen is hem vergaan: talkshowhost Stephen Colbert moet tranen verbijten na persconferentie Trump
  Celebrities

  Het lachen is hem vergaan: talkshow­host Stephen Colbert moet tranen verbijten na persconfe­ren­tie Trump

  In Hollywood wordt met verbijstering en verontwaardiging gereageerd op de veelbesproken speech van Donald Trump (74), waarin hij onder meer beweerde dat er fraude werd gepleegd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zo sprak talkshowhost Stephen Colbert (56) zijn kijkers na de toespraak minutenlang toe om zijn ongenoegen te uiten, waarbij hij meermaals zijn tranen moest verbijten. “We wisten allemaal dat de president dit zou doen, maar we hadden niet verwacht dat het zoveel pijn zou doen.”
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"