Jamie Spears houdt het zeggenschap over zijn dochter.
Volledig scherm
Jamie Spears houdt het zeggenschap over zijn dochter. © AP

Vader Spears houdt dan toch het zeggenschap over Britney

CelebritiesSlecht nieuws voor Britney Spears (38). De aanvraag om haar vader Jamie te ‘ontslaan’ als bewindvoerder van haar zakelijke en persoonlijke zaken, zijn door de rechtbank van Los Angeles afgewezen. Jamie Spears heeft al 12 jaar lang de touwtjes in handen wat betreft Britney’s zaken en daar komt voorlopig dus geen verandering in. 

1 reactie

 • Lindsey Clauw

  1 jaar geleden
  Ze moet een kans krijgen om zichzelf te bewijzen maar ze krijgt geen
 1. Wie zijn de drie nieuwe druivenplukkers in Thuis? “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  6

  Dit zijn de drie nieuwe gezichten in 'Thuis': “We hebben elk een ‘edgy’ kantje”

  Belangrijk moment vanavond in Thuis. Na het vertrek van een resem acteurs, krijgt de populairste soap van het land er een nieuw jong trio bij. Dinsdag debuteerde Ilias al en deze avond is het de beurt aan Niels en Silke. Maar wie zijn die drie nieuwe acteurs echt, kunnen ze echt druiven plukken en zorgen ze voor nog meer intriges? Desna en Senne voelen het drietal aan de tand in deze nieuwe Showbits.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.