Matt LeBlanc
Volledig scherm
Matt LeBlanc © AFP

Vader Matt LeBlanc heeft al negen jaar geen contact met zoon: “Hij zette mijn toelage stop, waardoor ik mijn huis verloor”

CelebritiesPaul LeBlanc (79) heeft al negen jaar geen contact meer met zijn beroemde zoon, ‘Friends’-ster Matt (53). Dat vertelt de man in een interview met The Sun. “Hij negeert me compleet. Dat is vernederend." 

8 reacties

 • Stroobants Alexander

  2 jaar geleden
  Het hoort niet dat ouders geld moeten krijgen van de kinderen. Misschien gaan werken ?
 • c g

  2 jaar geleden
  Wel ik kan Matt geen ongelijk geven. Heb zelf al x aantal jaar geen contact meer met mijn pa en hoewel ik toch ieder jaar min.1x probeer contact wil hij het niet of wel en dan is het altijd: jij moet dit jij moet dat,. . Terwijl hijzelf nooit initiatief nam. Dus op een dag houd het op, want het zuigt gewoon leven uit je
 • Andy Van de velde

  2 jaar geleden
  Oooh ik krijg geen geld meer van mijn beroemde rijke zoon, boohoo....
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 jaar geleden
  hij had hem niet moeten achterlaten zodat hij zelf zijn weg moest zoeken zonder de hulp van zijn vader , Matt heeft niet gevraagd om op deze wereld te zijn , dat deed zijn vader om het plezier dar ermee gaat, dus zorg je voor hem en dat werd niet gedaan.
 • Danny Wittenbol

  2 jaar geleden
  Wacht ... eerst staat er te lezen dat Matt de woning aankocht voor zijn vader en dan staat er dat de vader de huur niet kon betalen??