Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Uitsmijters werken Liam Payne tegen de grond nadat te jonge vriendin niet binnen mag

CelebritiesVoormalig One Direction-zanger Liam Payne heeft voor opschudding gezorgd in de Amerikaanse stad San Antonio. De 26-jarige Brit zou in een bar ruzie hebben gemaakt met de uitsmijters en ook tegen de grond zijn gewerkt. Op beelden die TMZ heeft gepubliceerd, is een ruzie te zien. 

2 reacties

 • Francky Libbrecht

  2 jaar geleden
  Machomacho
 • Regis Desmet

  2 jaar geleden
  Ja als ge van kunst en cultuur zijt dan mag je alles he en is de andere altijd schuldig, er moet daar geen discussie over zijn, ik ben zanger-acteur-danser-schilder-beeldhouwer-singesongwritter- schrijver- poëtisch, schrappen wat niet past, en heb als uitverkorene van "het" talent altijd gelijk
 1. INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousiast over Matthias Schoenaerts: “Zoveel talent dat het frustrerend is”
  Play
  Film

  INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousi­ast over Matthias Schoe­naerts: “Zoveel talent dat het frustre­rend is”

  Het zijn drukke dagen voor Charlize Theron (46). De Zuid-Afrikaanse actrice is volop bezig met de promotie van haar nieuwste animatieprent ‘The Addams Family 2’, terwijl ze ook nog eens middenin de voorbereidingen van ‘The Old Guard 2’ zit. U weet wel, het vervolg op die succesvolle Netflix-film waar ook ‘onze’ Matthias Schoenaerts in meespeelt. Theron vertelt hoe het soms zelfs ietwat frustrerend kan zijn om tegenover de Antwerpenaar te staan, gewoon omdat hij zó goed is: “Wanneer je met iemand samenwerkt die over zoveel natuurtalent beschikt en bij wie alles altijd zo gemakkelijk verloopt… da’s bijna om boos van te worden!”