Maria Callas
Volledig scherm
PREMIUM
Maria Callas © imdb

Uitgebuit door haar ouders, gemarteld door haar geliefde: brieven onthullen diepste geheimen van diva Maria Callas

CelebritiesZe is een van de meest gevierde en succesvolste sopranen ooit, maar het privéleven van Maria Callas was één grote puinhoop. Dat blijkt uit een nieuwe biografie, die zich baseert op persoonlijke brieven van de diva. Daarin vertelt ze openhartig over hoe ze door haar moeder werd verhuurd aan soldaten, hoe geliefde Aristoteles Onassis haar drogeerde voor seks en wat ze écht over haar echtgenoot dacht. 

2 reacties

 • Linda Heintjens

  4 weken geleden
  Prachtige stem, hemels mooi!!!!
 • Luc Lepoudre

  1 maand geleden
  Deze dame liet zich moeiteloos interviewen in vijf talen. Wat English kunnen brabbelen volstaat nu. Haar publiek bestond - buiten de fans - telkens uit kritische kenners van becanto die zeer hoge eisen stelden en vergelijkingen maakten over meer dan honderd jaar.
 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"