U2-frontman Bono.
Volledig scherm
U2-frontman Bono. © AP

U2-frontman Bono schaamt zich over de naam van z’n band en z’n eigen stem

CelebritiesZanger Bono (61) schaamt zich nog steeds om de naam van z’n band U2. Maar volgens de frontman dacht Paul McGuinness, hun eerste manager, daar anders over. "Hij zei: het is een geweldige naam, het zal goed staan op een T-shirt."

4 reacties

 • Luc Weckx

  4 maanden geleden
  Jammer. Geweldige groep. Hele goeie live band. Alleen jammer dat Bono zich zogezegd moet schamen om weer in spotlights te staan. Goeie muziek. Zeker in de 90th. The Edge, Adam en Larry zijn slimmer. Die blijven stil.
 • Peter Buyck

  4 maanden geleden
  Waarom nu pas schaamte?
 • Jurgen Vannerom

  4 maanden geleden
  Zou hij zich ook schamen over zijn bankrekening ;-)
 • Peggy Heytens

  4 maanden geleden
  Is en blijft een van de beste groepen ooit,zeker live.
 1. Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”
  Play
  Celebrities

  Paris Hilton laat zich opsluiten in isoleercel uit protest: “Ik werd seksueel misbruikt, dat mag niemand anders overkomen”

  Paris Hilton ging lobbyen in het Witte Huis in Washington D.C. Ze ontmoette er functionarissen als onderdeel van haar strijd tegen kindermisbruik. De realityster wil meer bescherming voor geïnstitutionaliseerde jongeren. In 2020 vertelde ze in haar documentaire ‘This is Paris’ over haar ervaringen op haar oude kostschool, de Provo Canyon School. Dat is een school voor moeilijk opvoedbare tieners. Hilton zegt dat ze er werd geslagen, gewurgd en opgesloten. En ze werd er zelfs seksueel mishandeld.