Volledig scherm
© EPA

Tweeling voor Enrique Iglesias en Anna Kournikova

Enrique Iglesias en zijn wederhelft Anna Kournikova zijn de trotse ouders geworden van een tweeling. Heugelijk nieuws natuurlijk, al reageren velen toch geschrokken, want officieel wist niemand dat de 36-jarige tennisster in verwachting was.

3 reacties

 • didier de coster

  3 jaar geleden
  wat een koppel , hopelijk blijft deze droom duren , maar zeg nooit nooit in da wereldtje
 • Ellen Kerrebrouck

  3 jaar geleden
  Dat is super knap gelukt om dit te kunnen geheimhouden en gelijk hebben Anna & Enrique !!! Felicitationes por ti !!! Congratz with the twins ,Nicholas & Lucy !!! Greetz Ellen xxx
 • Buelens ransca

  3 jaar geleden
  Prachtig veel geluk samen.
 1. Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenenvilla eindelijk verlaten “na gewapende overname”
  Celebrities
  2

  Bizarre soap Phil Collins ten einde: ex-vrouw heeft miljoenen­vil­la eindelijk verlaten “na gewapende overname”

  Phil Collins (69) heeft zijn 23 jaar jongere ex-vrouw Orianne Cevey na een maandenlange ruzie definitief uit zijn landhuis in Miami gezet. Collins zette de riante villa van 10.769 vierkante meter meteen te koop en heeft naar verluidt een koper gevonden die er bijna 33 miljoen euro voor wil betalen. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de soap tussen de ex-geliefden die de Britse tabloids de voorbije maanden domineerde.
 2. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz
  2

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong