Little Saint James.
Volledig scherm
Little Saint James. © REUTERS

Twee privé-eilanden van Epstein te koop voor 114 miljoen euro: op Little Saint James misbruikte hij vrouwen en minderjarige meisjes

Twee privé-eilanden die in het bezit waren van miljardair Jeffrey Epstein staan te koop voor 125 miljoen dollar (bijna 114 miljoen euro). Op een van de twee eilanden in het Caribisch gebied, Little Saint James, verkrachtte en misbruikte Epstein vrouwen en minderjarige meisjes. De bankier beroofde zichzelf in 2019 van het leven in een gevangenis in New York. Hij zat vast op beschuldiging van sekshandel.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Prins Andrew in nauwe financiële schoentjes: “Hij wordt onderhouden door zijn ex-vrouw”
  PREMIUM
  Royalty

  Prins Andrew in nauwe financiële schoentjes: “Hij wordt onderhou­den door zijn ex-vrouw”

  Nu prins Andrew (62) een gigantische schikking - geschat op zo’n 14,5 miljoen euro - moet ophoesten, gaat de prins een onzekere financiële toekomst tegemoet. Hij bezit weinig persoonlijke rijkdom, heeft zijn enige stuk vastgoed al verkocht en hij dreigt ook uit zijn woning in Windsor gezet te worden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: ex-vrouw Sarah Ferguson (62) - zelf ook krap bij kas - springt momenteel bij. Maar het duo moet vooral de jaren die komen vrezen: “Alles hangt af van het testament van de Queen.”
 3. Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?
  PREMIUM
  Celebrities

  Twee druppels haar vader, maar ze heeft niets meer met hem te maken: hoe gaat het vandaag met Suri Cruise?

  Wie één blik op haar werpt, weet meteen wie haar vader is. Suri Cruise (16), die zich zelden laat zien voor de camera’s, floreert op alle gebieden. Momenteel is ze samen met mama Katie Holmes (44) volop bezig met de volgende grote stap in haar leven: het vinden van een universiteit. Heeft daar absoluut geen aandeel in: papa Tom Cruise (60), die alle contact met haar weigert. Hoe is hun relatie geïmplodeerd? En is ze écht wel verlost uit de klauwen van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.