President Donald Trump
Volledig scherm
President Donald Trump © AP

Trump stuurt onderhandelaar voor A$AP Rocky

CelebritiesDe Amerikaanse president Donald Trump heeft een gezant naar Zweden gestuurd om te onderhandelen over de vrijlating van de rapper A$AP Rocky. Dat schrijft The Washington Post. Robert O’Brien, specialist in het oplossen van gijzelingssituaties, moet ervoor zorgen dat de rapper samen met twee mensen die voor hem werken weer naar huis kan.

15 reacties

 • mister Right

  2 jaar geleden
  De enige reden waarom Rocky daar al die tijd vastzit is juist dat hij een rijke celebrity is, vandaar dat Trump zich (ook) hier moeit. Rare zet voor een racist trouwens: zich zo inzetten voor een zwarte Amerikaan op vraag van een andere zwarte Amerikaan.
 • wim Goossens

  2 jaar geleden
  Nu horen we onze verdedigers van Trumpie niet !!! Waar zijn nu diez grote monden ( Fons, Karel en co) die Trump de beste leider ter werled vinden ??? Dit feit toont aan dat hij zich alleen om zijn mensen ( de filty riches) bekommerd is niet om zijn bevolking ....
 • Heinrich Wolf

  2 jaar geleden
  Een lompe manier om voor de volgenden verkiezing stemmen van de afro Amerikanen te ronselen. Helemaal Trump. Nu probeert hij reeds de rechtszaken van andere landen te beïnvloeden.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Denkt die nu echt dat hij de wereld in zijne zak heeft ?
 • Gino De Jaeger

  2 jaar geleden
  Crapule de luxe veroordelen en straf tot de laatste dag uitzitten. Trump denkt dat hij de rechtspraak in Zweden even makkelijk kan manipuleren als de Supreme Court.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is