Volledig scherm
© WireImage

Trump-fan Kirstie Alley niet te spreken over Twitterban (maar deze celebs vinden het wel prima)

CelebritiesKirstie Alley is niet te spreken over het feit dat Twitter de account van Donald Trump voorgoed geschorst heeft. In een serie tweets gaat de actrice, openlijk fan van de president, flink tekeer tegen het platform. Ze vergelijkt de Twitterban met slavernij en waarschuwt voor de macht die de grote techbedrijven hebben.

14 reacties

 • Geert Landsman

  2 weken geleden
  Je moet er niet op zitten. Je kiest daar zelf voor.
 • Edmond Dillien

  2 weken geleden
  Twitter, Facebook en andere communicatiemiddelen zijn in't leven geroepen om mensen met elkaar te verbinden, niet om anderen te kleineren, op te ruien en ander negatief gedrag, een mening hebben is een menselijk recht een ander de zijne afkeuren omdat ze niet strookt met wat je als platform aan regels hebt is een menselijke plicht, indien Trump de V.S. op zijn kop wil zetten moet hij maar voor de communicatie zorgen, ik hoop dat deze media hieruit iets geleerd heeft.
 • Wiet Van Dooren

  2 weken geleden
  Elk staatshoofd moesten ze verbieden om Twitter Facebook Whatsapp of andere gelijkaardige media te gebruiken
 • Dirk Jansen

  2 weken geleden
  Men heeft recht op vrije meningsuiting zolang men niemand kwetst , geen haatdragende berichten en zeker geen geweld aanspoort. Dit was nu niet het geval van den Trump !
 • Heinrich Wolf

  2 weken geleden
  Hopelijk gaan alle agentschappen die ginder actrices/acteurs managen haar uit hun bestanden schrappen!
 1. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen”
  Celebrities

  Tweede ex getuigt over verontrus­ten­de fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijde­ren”

  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
 2. Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedaflegging Joe Biden
  Showbizz

  Van Lady Gaga tot Bernie Sanders: het internet lacht zich kapot na eedafleg­ging Joe Biden

  Het was woensdag dan wel dé grote dag van Joe Biden (78), toch ging niet alleen de nagelnieuwe president van Amerika met alle aandacht lopen op sociale media. Op het internet is na de eedaflegging dan ook heel wat amusement ontstaan. Van Lady Gaga (34) en haar outfit tot een ‘slapende’ Bill Clinton (74) en Bernie Sanders (79) die moederziel alleen op de tribune zat: met zowat alles en iedereen wordt de spot gedreven op het net.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"