Romee en Laurens
Volledig scherm
Romee en Laurens © BRUNOPRESS/Instagram Romee Strijd

Topmodel Romee Strijd na tien jaar nog smoorverliefd op Laurens: “Dit verandert nooit”

CelebritiesHet wereldberoemde Nederlandse topmodel Romee Strijd (23) is bijna tien jaar na hun eerste date nog steeds smoorverliefd op haar vriend Laurens van Leeuwen. Op Instagram staat ze met een throwback-kiekje stil bij hun jubileum. “Sommige dingen veranderen nooit en zúllen nooit veranderen.”

1 reactie

 • Koenraad Verstraeten

  3 jaar geleden
  Echt een mooi koppeltje! Voor elkaar geboren, lijkt en blijkt het wel. Nog veel succes voor beiden!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België
  Play
  Muziek

  Exclusief videoge­sprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België

  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.