Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Tonnen haat, maar daar trekt ze zich niets van aan: hoe Beyoncé het boegbeeld voor de zwarte gemeenschap werd

CelebritiesWanneer Beyoncé spreekt, luistert de hele wereld. Nu heel wat landen op hun kop staan na het overlijden van George Floyd door politiegeweld, had de zwarte gemeenschap nood aan een boodschap. Niet van politici, maar wel van pop-royalty Queen B. Zoveel is duidelijk na de indrukwekkende toespraak van de 38-jarige zangeres, die op groot applaus werd onthaald. De laatste jaren ontpopte ze zich tot almaar meer uitgesproken en vaak controversieel boegbeeld van zwart Amerika. Dat wordt haar niet altijd in dank afgenomen door heel wat witte landgenoten, die ze maar al te vaak tegen de schenen schopt.

3 reacties

 • Sherida Oemed

  3 jaar geleden
  Toch wel apart denken te weten hoe Jayz en Beyonce hun geld uitgeven. Zijn jullie hun boekhouders om te weten wat ze achter de schermen doen voor anderen? Zijn jullie elke dag in hun gezelschap om te weten wat zij voor hun community doen? Verdiep je eerst in beiden en oordeel dan! En betreft met financieel rijkdom pronken, laat ze, ze hebben er alle recht op. Geld dat ze toch echt zelf verdient hebben.
 • wesley netnem

  3 jaar geleden
  Met meer dan 1 miljard op hun Rekeningen zijn Beyonce en Jay Z .Super Rijk te noemen en mede de Oorzaak van de ongelijkheid in de VS ! Trouwens hoeveel van hun Fortuin geven ze terug aan die Arme Afro gemeenschap ? Veel te weinig ! Op TV kan iedereen de Heilige komen uithangen , maar telkens als zij op TV komen verdienen ze er aan ?! Hypocrieten zijn het !
 • Tamzin Andersen

  3 jaar geleden
  Beyoncé is niet zwart, ze is lichtbruin en zoals zij te koop loopt met haar rijkdom is degoutant als zoveel zwarten in de VS in armoede leven en zich tweederangsburgers voelen.