Tom Jones en zijn vrouw Linda.
Volledig scherm
Tom Jones en zijn vrouw Linda. © Photo News

Tom Jones werd meermaals in elkaar geslagen door zijn echtgenote: “De prijs die hij voor seks met andere vrouwen moest betalen”

CelebritiesHij staat zelfs op zijn leeftijd nog aangeschreven als een macho. Bovendien vertelde Tom Jones (79) ooit zelf dat hij op het hoogtepunt van zijn succes makkelijk met 250 vrouwen per jaar seks had. Nu blijkt dat hij daar achter de schermen een prijs voor betaalde: “Zijn vrouw Linda sloeg hem geregeld bont en blauw’, zegt een vriend tegen het Britse Daily Express.

2 reacties

 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Toch denk ik dat dit de ideale formule is voor vele mensen je blijft samen maar ieder doet zijn eigen zin, je kan altijd op elkaar rekenen,je hoeft geen rekening te verschaffen en je bent nooit alleen wanneer het er op aan kt
 • Andy Staelens

  1 jaar geleden
  Hij moet het dan toch graag gehad hebben...
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards
  Celebrities

  Dresscode fluo? Dit zijn de meest opvallende outfits op de rode loper van de Brit Awards

  We hebben meer dan een jaar binnen gezeten tijdens de lockdown, en dat was eraan te merken op de rode loper van de Brit Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Groot-Brittannië. Iedereen haalde vanavond doelbewust zijn meest opvallende outfit uit de kast, en dat resulteerde in ontzettend veel fluo en flitsende dierenprintjes. Sommige critici vinden het ‘heerlijk nineties’, anderen noemen het dan weer ‘een recept voor hoofdpijn’. Maar oordeel vooral zelf.
 1. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"