Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tom Hanks openhartig over zijn carrière: “Ik heb maar vier redelijk goede films gemaakt”

CelebritiesNa bijna 40 jaar in Hollywood heeft Tom Hanks (66) naar eigen zeggen maar vier films gemaakt die hij “redelijk goed” vindt. “Het maken van een film is hard werken gedurende een lange periode vol vreugde, maar ook vol zelfhaat”, vertelt Hanks.

2 reacties

 • Francois Leenaerts

  2 maanden geleden
  Ik ben superfan van Tom Hanks , ben hem ooit tegengekomen tijdens het joggen , met een horde lopers achter hem aan . Ben toen ook maar gevolgd , hij bleef maar lopen , dagen en weken lang , tot hij plots stopte met lopen . Wat was ik blij , m'n tong hing tegen de tarmac . Maar soit ...toch een heerlijke man.
 • Erik Van Bever

  2 maanden geleden
  Ik ben Super fan van Tom Hanks, ooit geluk gehad hem te mogen ontmoeten in New York, zalige man om met te praten.
 1. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”

  Zangeres Adele (34) heeft tijdens haar concert in Las Vegas de tijd genomen om een fan te begroeten. De fan droeg een t-shirt van Jennifer Lopez, wat meteen de aandacht trok van de wereldberoemde zangeres. Maar toen Adele wilde poseren voor een selfie met het meisje, schrok ze zich een hoedje. Volgens de zangeres waren de twee dan ook totaal niet herkenbaar. “Wow, haal dat van mijn gezicht af!”, riep Adele. “Zo zie je er toch helemaal niet uit, lieve schat.”