Cher
Volledig scherm
PREMIUM
Cher © Getty Images

“Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesleven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft

CELEBRITIESCher (76) blijft eeuwig jong, niet alleen met de hulp van haar plastische chirurg, maar ook dankzij haar liefde voor jongere mannen. De Amerikaanse zangeres is begonnen aan een nieuw amoureus avontuur met de 40 jaar jongere Alexander Edwards, met wat ophef tot gevolg. “Ik ga ons niet verdedigen. We zijn gelukkig en vallen niemand lastig”, verdedigde Cher zich al. En dat moest ze in het verleden al vaker doen, want Edwards is lang niet de eerste opvallende beau in haar woelige liefdesleven. “Mannen zijn het beste wat er is. Maar je hebt ze niet echt nodig om te leven.”

 1. Oscarnominatie Austin Butler is bitterzoet: “Ik wou dat Lisa Marie Presley hier was om met ons te vieren”
  Celebrities

  Oscarnomi­na­tie Austin Butler is bitterzoet: “Ik wou dat Lisa Marie Presley hier was om met ons te vieren”

  Na het winnen van de Golden Globe Award voor ‘beste acteur in een dramafilm’ voor zijn vertolking van ‘The King of Rock and Roll’ in ‘Elvis’, heeft Austin Butler (31) nu ook een Oscarnominatie beet. Maar het plotse overlijden van Lisa Marie Presley, de enige dochter van Elvis, overschaduwt het feestgedruis. “Ik wou dat zij en Elvis hier waren om dit alles mee te ervaren”, vertelt hij openhartig aan ‘The Hollywood Reporter’.
 1. Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”
  Celebrities

  Beyoncé onder vuur na omstreden optreden in Dubai: “Zij is helemaal geen bondgenoot!”

  Beyoncé (41) ligt op de sociale media serieus onder vuur. De Amerikaanse zangeres trad afgelopen weekend op bij de opening van het hotel Atlantis The Royal in Dubai, haar eerste solo-optreden in vijf jaar tijd. Maar veel fans waren niet te spreken over de omstandigheden: er kwam veel kritiek op de vergoeding (van ruim 22,2 miljoen euro) die de zangeres kreeg voor het optreden, terwijl de mensenrechten in Dubai stevig onder druk blijven staan. “Beyoncé is helemaal geen bondgenoot van de LGBTQ+-beweging als ze optreedt in Dubai voor geld dat ze niet nodig heeft”, klonk de kritiek onder meer. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de kritiek.