Tom Cruise
Volledig scherm
Tom Cruise © BELGAIMAGE

Tom Cruise krijgt woedeaanval op de set: “Hij kon de takken van de bomen niet uitstaan”

CelebritiesBeginnen de sterallures Tom Cruise (58) parten te spelen? Volgens insiders kreeg de acteur een heuse woedeuitbarsting op de set van ‘Mission Impossible 7', om een wel erg willekeurige reden: “De takken van de bomen maakten te veel lawaai.”

8 reacties

 • ivo torfs

  1 jaar geleden
  Stijn Heers, dan had hij geen schaduw waarschijnlijk en dan moesten die gasten iets aan de zon doen en dat was te hooggegrepen, zelfs voor een godsdienstige hooggeplaatste.
 • philip dupont

  1 jaar geleden
  Ach, een sekteleider moet je geen aandacht geven.
 • Alex Rasera

  1 jaar geleden
  Mensen kunnen zich soms opjagen om de stomste dingen. Ik gisteren omdat ik er niet in slaagde een led strip te bevestigen. Als je dan producer en acteur bent van 1 van de grootste franchises in Hollywood, en je staat te filmen temidden van een pandemie, een pandemie die ons allemaal tegen de muren laat oplopen, dan is dit heel normaal. Cruise is een perfectionist die maniakaal met zijn job bezig is, dan wordt het soms te veel. Ook al werk je in een glamoureuze business.
 • Tim Michiels

  1 jaar geleden
  Die gast leeft op een andere planeet...
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Op zijn leeftijd zou hij beter moeten weten en zich niet gedragen als een rotverwende stampvoetende kleuter. Weer eentje die zot van glorie is.