Tom Cruise
Volledig scherm
Tom Cruise © BELGAIMAGE

Tom Cruise krijgt woedeaanval op de set: “Hij kon de takken van de bomen niet uitstaan”

CelebritiesBeginnen de sterallures Tom Cruise (58) parten te spelen? Volgens insiders kreeg de acteur een heuse woedeuitbarsting op de set van ‘Mission Impossible 7', om een wel erg willekeurige reden: “De takken van de bomen maakten te veel lawaai.”

8 reacties

 • ivo torfs

  2 weken geleden
  Stijn Heers, dan had hij geen schaduw waarschijnlijk en dan moesten die gasten iets aan de zon doen en dat was te hooggegrepen, zelfs voor een godsdienstige hooggeplaatste.
 • Philip Dupont

  2 weken geleden
  Ach, een sekteleider moet je geen aandacht geven.
 • Alex Rasera

  2 weken geleden
  Mensen kunnen zich soms opjagen om de stomste dingen. Ik gisteren omdat ik er niet in slaagde een led strip te bevestigen. Als je dan producer en acteur bent van 1 van de grootste franchises in Hollywood, en je staat te filmen temidden van een pandemie, een pandemie die ons allemaal tegen de muren laat oplopen, dan is dit heel normaal. Cruise is een perfectionist die maniakaal met zijn job bezig is, dan wordt het soms te veel. Ook al werk je in een glamoureuze business.
 • Tim Michiels

  2 weken geleden
  Die gast leeft op een andere planeet...
 • piet devlieger

  2 weken geleden
  Op zijn leeftijd zou hij beter moeten weten en zich niet gedragen als een rotverwende stampvoetende kleuter. Weer eentje die zot van glorie is.
 1. Tom Jones volgde rouwtherapie om dood van echtgenote Linda te verwerken: “Haar urne staat naast mijn bed”
  PREMIUM
  Celebrities

  Tom Jones volgde rouwthera­pie om dood van echtgenote Linda te verwerken: “Haar urne staat naast mijn bed”

  Je partner verliezen na bijna zestig jaar huwelijk is voor iedereen moeilijk, ook voor een wereldster als Tom Jones (80). Hij en zijn Linda, die overleed aan longkanker, hadden nochtans een tumultueuze relatie. “Maar wat vooral telde, was al het goede dat we elkaar hebben gegeven”, zegt hij. “En ik ben niet te beroerd om toe te geven dat ik professionele hulp nodig had om mijn verdriet te boven te komen. Even heb ik er zelfs aan getwijfeld of ik het zonder haar zou overleven.”
 2. 19-jarige vrouw matchte met Matthew Perry op datingapp Raya: “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wou komen”
  Celebrities
  8

  19-jarige vrouw matchte met Matthew Perry op datingapp Raya: “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wou komen”

  Hangt het aanstaande huwelijk van ‘Friends’-ster Matthew Perry aan een zijden draadje? Recent raakte bekend dat de 51-jarige acteur vorig jaar een 19-jarig meisje probeerde te versieren via de datingapp Raya. Kate Haralson, de match in kwestie, spreekt nu voor het eerst over de avances van de acteur: “Toen we aan het Facetimen waren vroeg Matthew me of hij zo oud was als mijn vader.”
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge