Volledig scherm
© Splash News

Tom Cruise breekt hart van dochter Suri: “Hij gelooft niet meer dat ze zijn kind is”

CelebritiesNiemand die het kan begrijpen, maar toch is het zo: superster Tom Cruise (57) heeft zijn dochter Suri (13) al zeven jaar niet gezien. Na de echtscheiding van actrice Katie Holmes (40) liet hij haar het hoederecht en keerde hij hun dochter de rug toe. De situatie wordt ook enkel erger, meent ex-Scientologist Samantha Domino. Zij beweert in de Amerikaanse media dat Cruise er intussen van overtuigd is dat Suri niet écht zijn dochter is.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”