Jennifer Lopez en Ben Affleck
Volledig scherm
PREMIUM
Jennifer Lopez en Ben Affleck © REUTERS

“Toen we drie nepbruiden wilden inhuren, beseften we dat het fout zat”: het straffe liefdesverhaal van Jennifer Lopez en Ben Affleck

CelebritiesZe waren verliefd, twee keer verloofd en nu dan toch eindelijk getrouwd. Twintig jaar na de start van hun eerste romance gaven Ben Affleck (49) en Jennifer Lopez (52) elkaar in een huwelijkskapel in Las Vegas het jawoord - zonder Elvis-imitator, want die lag al in z’n bed. Ver weg van alle persaandacht, die de doodsteek bleek tijdens hun eerste poging. Het verhaal van liefdevolle advertenties, kusjes op haar derrière en drie ‘lokbruiden’. “Dat het zo uit de hand liep, was een waarschuwing.”

1 reactie

 • Vumilia Namushosi

  2 maanden geleden
  Congratz!
 1. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.