BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

“Toen ik sliep, sloeg ze met een gitaar op mijn hoofd”: Kate Moss telt angstig af naar de memoires van Pete Doherty

CelebritiesHet is intussen al 15 jaar geleden dat de turbulente relatie van Pete Doherty (43) en Kate Moss (48) op de klippen liep, maar binnenkort zal die toch weer over alle tongen gaan. Komende maand brengt de Britse muzikant immers zijn memoires ‘A Likely Lad’ uit en daarin heeft hij het - tot groot ongenoegen van Moss zelf - over zijn romance met het voormalige supermodel. Die vond plaats op het hoogtepunt van hun drugsverleden, met alle bedenkelijke toestanden van dien. “Ik was bijna mijn voeten kwijt. Het is een paar keer heel close geweest.”

 1. Dan toch nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film mét Johnny Depp? “Er zijn gesprekken aan de gang”
  Film

  Dan toch nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’-film mét Johnny Depp? “Er zijn gesprekken aan de gang”

  Het is intussen vijf jaar geleden dat de laatste ‘Pirates of the Carribean’-film in de cinemazalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij graag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu blijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. “Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.