Arjen Lubach in 'De Avondshow'.
Volledig scherm
Arjen Lubach in 'De Avondshow'. © VPRO

Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”

CelebritiesArjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.

7 reacties

 • nicky vandee

  5 maanden geleden
  Dat is pas erg 'n leven met zulk kwaal, niet te doen, wens hem het beste en veel moed toe
 • Bruno Vermaeren

  5 maanden geleden
  Een rake uitspraak over tinnitus. Je beseft niet wat het is tot je het zelf hebt. Zelfs kleine feestjes met veel volk of muziek worden dan een marteling. Doof dover doofst. Dat is het vervolg.
 • fred degret

  5 maanden geleden
  Het is een feit , de muziek staat véél te luid tijdens optredens.
 • Theo Van Hoof

  5 maanden geleden
  Pracht programma. Vorige week heeft hij de hypocrisie van de sierteelt nog aan de kaak gesteld. Spijtig genoeg is volgende week weer de voorlopig laatste aflevering. OP1, net na Lubach, is ook vaak van een hoog niveau.
 • Danny Janssens

  5 maanden geleden
  Deze gast is gewoon hilarisch. Top programma , ik ben fan!
 1. Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”
  CELEBRITIES

  Gisele Bündchen over breuk met Tom Brady na dertien jaar huwelijk: “Ik rouw om de dood van mijn droom”

  Topmodel Gisele Bündchen (42) heeft voor het eerst gereageerd op haar scheiding met American Football-ster Tom Brady (45). Na dertien jaar huwelijk besloot het koppel om elk hun eigen weg uit te gaan. Maar verschillende geruchten beweren dat er een andere reden is voor de split. Volgens velen zou het Braziliaanse model hem een ultimatum hebben gegeven. Hij moest kiezen voor zijn carrière of voor haar. In een interview met ‘Vanity Fair’ weerlegt Bündchen die kwalijke roddels.
 2. Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol
  celebrities

  Courteney Cox houdt haar ster op ‘Walk of Fame’ in ere: ‘Friends’-actrice zelf aan de slag met keukenrol

  Lijkt Courteney Cox (58) meer op haar personage in ‘Friends’ dan ze zelf wil toegeven? Courteney blijkt alvast even ‘kuisziek’ als Monica in de populaire sitcom, want ze doet er alles aan om haar ‘Walk of Fame’-ster in ere te houden. De actrice kreeg haar plaatsje op de Hollywood Boulevard in februari. Ze is er nog steeds zo trots op dat ze ervoor zorgt dat de ster altijd blinkt door zelf te gaan poetsen. Tegelijk geeft ze ook de tegels van Jennifer Aniston en Reese Witherspoon een flinke beurt.
 3. Gerard Piqué verontschuldigt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”
  CELEBRITIES

  Gerard Piqué veront­schul­digt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”

  Gerard Piqué (36) geniet met volle teugen van zijn leven zonder Shakira (46). De twee gingen in juni 2022 uit elkaar na een langdurige relatie van elf jaar. De voormalige voetballer vond kort na hun breuk de liefde bij Clara Chia Marti (23), waar Shakira een sneer naar uitdeelde in haar wraaknummer ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53'. Ondanks de slechte verhouding tussen de exen, staan de kinderen volgens Piqué nog altijd op nummer één.