AFP
Volledig scherm
© AFP

“Tijdens het ontbijt kreeg ik symptomen die op een beroerte leken”: Hailey Bieber weer thuis na plotse ziekenhuisopname

CelebritiesHailey Bieber (25) werd op donderdagochtend opgenomen in een ziekenhuis in Palm Springs. Dat maakte het model zelf bekend op haar Instagram-account. De echtgenote van Justin Bieber (28) werd opgenomen nadat ze symptomen kreeg die op een beroerte leken. Uiteindelijk stelden artsen vast dat de Amerikaanse een klein bloedstolsel in haar hersenen gekregen had.

1 reactie

 • Anne JACOBS

  4 maanden geleden
  Zo mooi, zo jong om zo iets te moeten meemaken! Haar man zal ook overstuur geweest zijn. Ik ben gelukkig dat ze aan de beterhand is. Sterkte Hailey.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.