AP
Volledig scherm
© AP

Tiffany Haddish nu al grote favoriet om Ellen DeGeneres op te volgen

CelebritiesOp woensdag maakte Ellen DeGeneres (63) bekend dat ze stopt met haar talkshow. De talkshowhost kondigde het nieuws toen zelf aan in een statement. Amper twee dagen na haar aankondiging circuleren er al verschillende geruchten over wie haar mag opvolgen. Grote favoriet blijkt Tiffany Haddish (40) te zijn die in het verleden al eens in de stoel van Ellen kroop.

  1. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
    Celebrities

    Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

    Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.