Johnny Depp vertelt over zijn riante villa in de Hollywood Hills.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp vertelt over zijn riante villa in de Hollywood Hills. © getty/photo news

Thuisbasis van fraudeurs, miljardairs en kibbelende koppels: de opvallende geschiedenis van Johnny Depps kasteel

CelebritiesEr is al veel vuile was buitengehangen tijdens het proces tussen Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw, Amber Heard (36). Maar geen zo spectaculair als de beelden die stiekem door Amber gemaakt werden in het mysterieuze kasteel van de acteur. De video, waarin hij met kastdeuren slaat en dronken door de keuken loopt, geeft een zeldzame glimp van de sterk beveiligde burcht - inclusief slotgracht - waarin Depp zich al jaren schuilhoudt. Raar maar waar, de spectaculaire aanvaring tussen Amber en Johnny is nog niet het gekste dat er de voorbije eeuw in het pand gebeurd is. “Volgens tourgidsen is het vervloekt.” 

2 reacties

 • robert vankerkhoven

  9 maanden geleden
  @gerard Braeckmans Depp was toen pas zijn moeder verloren. Kan een beetje verlaten dat je dronken bent. En dan nog eens op de huid gezeten door Amber. Gezien omstandigheden aannemelijk. Filmpjes zijn altijd een moment opname. Nooit word het begin gefilmd of getoond. Dus is enkel gis werk wat dit veroorzaakt heeft.
 • Gerard Braeckmans

  9 maanden geleden
  Lijkt me wel geen man om veilig mee samen te wonen.
 1. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.