Pommeline
Volledig scherm
Pommeline © VIJF

'Temptation'-Pommeline heeft een duidelijke boodschap voor alle haters

ShowbizzSinds ze vorig seizoen haar opwachting maakte in 'Temptation Island' heeft Pommeline voor- en tegenstanders. En voor die laatste categorie heeft ze nu een boodschap.

7 reacties

 • Dominique Cardon

  5 jaar geleden
  vlug nog wat zever verkopen voor de volgende reeks alle aandacht opslorpt ...
 • Melina De Baerdemaeker

  5 jaar geleden
  Ik haat haar niet vind haar gewoon een aandacht vraagstelling en zeker niet mooi nep dat past beter tatoeage zie ik graag behalve op de benen voor vrouw
 • Francinne Declerque

  5 jaar geleden
  Evenwel zou het best een mooie meid zijn maar helaas staat ze vol niks betekenende lelijke tattoos. Het lijken wel gekneusde plekken. Dat is de meest spijtige zaak.
 • Robin Meert

  5 jaar geleden
  Hoe is dit nu nieuws waardig? Wat kan de gemiddelde nieuwslezer zich schelen om wat die blonde zak siliconen met een mond doet voor 5sec aandacht te hebben?..
 • pascal de groote

  5 jaar geleden
  Kan iedereen eens zeggen dat hoe meer ze prutst, piercings, tattoos, correcties hoe slechter het wordt... dat die dat nu zelf niet ziet. Misschien eens een bril overwegen. Het is de onzekerheid zelve en gaat van kwaad naar erger nu we weten waar dat eindigt binnen paar jaar in depressie, in het beste geval.
 1. “Ze publiceerden de geboorteakte van Elton Johns zoon voor hij die zelf zag”: hierom draait de rechtszaak tegen de Britse pers
  Celebrities

  “Ze publiceer­den de geboorteak­te van Elton Johns zoon voor hij die zelf zag”: hierom draait de rechtszaak tegen de Britse pers

  Maandag startte de rechtszaak tegen Associated Newspapers, de uitgever van onder meer de Britse krant ‘The Daily Mail’. Verschillende beroemdheden, waaronder prins Harry (38), Elizabeth Hurley (57) en Elton John (76) pikken het niet langer dat hun privacy zo enorm werd geschonden door de pers. Ook vandaag volgen we de tweede procesdag op de voet. Dit werd gisteren allemaal besproken.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.