Temptation-koppel Merijn en Pommeline.
Volledig scherm
Temptation-koppel Merijn en Pommeline. © Steven Wolles

'Temptation'-Pommeline en Merijn zijn uit elkaar: "Er zijn veel dingen gebeurd"

ShowbizzToen Merijn vorig jaar als koppel deelnam aan 'Temptation Island', zag hij zijn relatie met vriendin Lisa al snel sneuvelen. Maar de Nederlander vond er ook de liefde bij verleidster Pommeline. Helaas is ook aan dat liefdesverhaal nu een einde gekomen, laat Pommeline weten.

45 reacties

 • Wim Baert

  3 jaar geleden
  Alles fake behalve de naïviteit en dommigheid van de deelnemers.
 • Baudouin Huysveld

  3 jaar geleden
  Welk onnozele tv programma is dat,ik zal er nooit naar kijken. Al die zever van die koppels,hoe is het mogelijk dat er mensen zijn die naar dat programma kijken pfff pfff
 • Benny Deridder

  3 jaar geleden
  De vluchtigheid van de hedendaagse wegwerpmaatschappij.
 • Kelly Verlo

  3 jaar geleden
  Was te denken...
 • Alfons Thijs

  3 jaar geleden
  Zoveel commentaar op die mensen maar toch het meest gelezen artikel op hln. Het zijn net de azijnpissers die deze mensen roem geven.
 1. Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdrukte wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelijke popster”
  Celebrities
  1

  Demi Lovato steekt overdosis op worsteling met gender: “Ik onderdruk­te wie ik werkelijk was om in het keurslijf te passen van sexy, vrouwelij­ke popster”

  Demi Lovato (28) geeft voor het eerst duidelijkheid over de reden van de overdosis pillen die de artiest in 2018 nam. In ‘The Hollywood Reporter’ klinkt het dat die de waarheid van hun gender negeerde, wat Demi aanzette tot drastisch drug- en alcoholgebruik. De Amerikaanse artiest heeft zich geïdentificeerd als non-binair wil aangesproken worden met de voornaamwoorden ‘die’, ‘hen’ en ‘hun’.