Jordan Strauss/Invision/AP
Volledig scherm
© Jordan Strauss/Invision/AP

Tegenslag voor Alec Baldwin in ‘Rust’-rechtszaak: acteur mag wel degelijk vervolgd worden

CelebritiesDe rechtszaak met de nabestaanden van Halyna Hutchins is dan wel van tafel, maar dat wil niet zeggen dat Alec Baldwin er zo makkelijk vanaf komt. De acteur wordt nog steeds aangeklaagd door Mamie Mitchell, de script supervisor van ‘Rust’. Baldwins advocaten hadden wel beroep aangetekend tegen de zaak, maar op dinsdag raakte bekend dat Mitchell de acteur alsnog mag vervolgen.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.