Taylor Swift verfilmt relatie met Jake Gyllenhaal.
Volledig scherm
Taylor Swift verfilmt relatie met Jake Gyllenhaal. © HLN

Taylor Swift maakt kortfilm over stukgelopen relatie met acteur Jake Gyllenhaal: “Je zei dat ik te jong was, en ik wilde gewoon sterven”

CelebritiesTaylor Swift (31) dropte gisteren een nieuwe versie van haar album ‘Red’. De plaat kwam oorspronkelijk uit in 2012, maar de zangeres is druk bezig met het opnieuw opnemen van al haar nummer, zodat ze zelf de rechten op haar eigen werk in handen krijgt. Voor de gelegenheid bracht ze een 10 minuten durende versie uit van ‘All Too Well’, één van haar bekendste nummers. Het liedje verhaalt over haar breuk met acteur Jake Gyllenhaal (40). In een nieuwe kortfilm geeft Swift opvallend veel details van die relatie prijs. 

3 reacties

 • Emma Jacobs

  3 maanden geleden
  Dus 10 jaar na de feiten gaat ze nog eens een videoclip over de breuk maken? Klinkt als iemand die nooit over de breuk heen geraakt is. Jake is de slimste om gewoon te zwijgen. Jammer dat hij wel overstelpt wordt met haatreacties. Een verhaal heeft altijd 2 kanten.
 • Jean Schepens

  6 maanden geleden
  gelukkig is het dan ook bij een (kort)film gebleven ... NONKELJEAN
 • etienne boon

  6 maanden geleden
  Mss moet ze gewoon aanvaarden dat relatie voorbij is
 1. Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”
  Play
  Celebrities
  10

  Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproble­men van wiet”

  Johnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.